/ Siyaset Haberleri / İYİ Parti Edirne Gürol Suskan'a emanet

İYİ Parti Edirne Gürol Suskan'a emanet

MANŞET
0

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Görevi devralmasının ardından yazılı bir teşekkür ve vizyon mesajı yayımlayan Gürol Suskan, parti genel merkezine ve Edirne teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Şahsına duyulan güvenden dolayı memnuniyetini dile getiren Suskan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şahsıma duyulan güven ve tevdi edilen bu önemli sorumluluk dolayısıyla başta Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Öztürk’e ve İYİ Parti Genel Merkez yönetimimize teşekkür ediyorum.

Ayrıca her daim yanımda olacağından emin olduğum Edirne Milletvekilimiz Prof. Dr.

Mehmet Akalın’a da destekleri için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." Edirne'nin sorunlarına ve beklentilerine odaklanacaklarını belirten Suskan, teşkilat içi istişare ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Üstlendiğim görevin sorumluluğunun bilinciyle; Edirne’mizin sorunlarını, beklentilerini ve önceliklerini esas alan, teşkilatımızla istişare ve dayanışma içerisinde yürütülecek bir çalışma dönemi hedefliyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve kararlılıkla Edirne’miz ve partimiz için çalışacak; İYİ Parti’nin ilkelerini ve hedeflerini daha ileriye taşımak için üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim." dedi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!