/ Spor Haberleri / Dünyaca ünlü Göztepeli yıldızla İzmir’e ilgi artacak

Dünyaca ünlü Göztepeli yıldızla İzmir’e ilgi artacak

MANŞET
0

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Göztepe Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil ve Çin milli takımının yanı sıra sarı kırmızılı formayla Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nde (Sultanlar Ligi) mücadele eden Yushan Zhuang’ı ağırladı.

İzmir Sanat’taki buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Berkhan Alptekin ve Göztepe yöneticileri de katıldı.

Ziyarette öne çıkan konu ise transferinin üzerinden geçen bir buçuk aylık sürede kente hızla uyum sağlayan ve sosyal medyadaki geniş takipçi kitlesiyle dikkat çeken dünyaca ünlü smaçör Yushan Zhuang aracılığıyla İzmir’in uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlanması oldu.

Başkan Tugay’la sohbeti sırasında İzmir’i sevdiğini söyleyen Zhuang, kente kısa sürede alıştığını ve İzmir’de yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. FİLM VE KISA VİDEO SERİSİ GÜNDEME GELDİ Göztepe Onursal Başkanı Sepil, Çinli yıldız isimle İzmir’i dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliğinin Çinli ziyaretçilere sunulabileceğini aktaran Başkan Sepil, Japon futbolcu Kuryu Matsuki’yle yakalanan uluslararası ilgiyi örnek göstererek başarının bir benzerinin Zhuang ile de elde edilebileceğini ifade etti.

Buluşmada, kentteki çeşitli mekanları ziyaret eden ve özellikle sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Zhuang’ın gözünden film ve kısa video serisinin hazırlanması da gündeme geldi. Projeyi heyecan verici bulduğunu belirten Başkan Tugay, “Güzel düşünülmüş. Elimden gelen katkıyı koymak isterim.

Yushan İzmir’e hoş gelmiş. Çok iyi bir takıma ve kulübe geldi. Göztepe Türkiye’nin en iyi, köklü kulüplerindendir. İzmir de yaşamak için çok güzel bir şehirdir. Mutlu olacağını düşünüyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Kendisine Zhuang’ın 8 numaralı forması hediye edilen Başkan Tugay, maçlara giderek takımı tribünde de desteklemek istediğini dile getirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!