/ Spor / Bursa Büyükşehir sporcu Türkiye ikincisi oldu

Bursa Büyükşehir sporcu Türkiye ikincisi oldu

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarıyla mücadele eden Avrupa şampiyonu sporcu, Ankara Eryaman TOHM, Ankara Eryaman Stadı Bireysel Spor Salonları Engel Parkuru Salonu ve Modern Pentatlon Yüzme Havuzu’nda 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılan şampiyonada yine kürsüyü es geçmedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Muhammed Emir Kurtulan, bu organizasyonda ikinci olurken, 3 ayaktan oluşan Olimpik Sıralama Yarışları’nda genel sıralama üçüncüsü oldu.

Başarılı sporcu elde ettiği sonuçların ardından 10-14 Mart tarihleri arasında Macaristan’da yapılacak olan Macaristan Open Championships, 8-12 Nisan tarihleri arasında Mısır’da ve 13-17 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak olan Dünya Kupası yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!