/ Siyaset Haberleri / Kılıçdaroğlu Altan Öymen'i ilk vefat yılında unutmadı

Kılıçdaroğlu Altan Öymen'i ilk vefat yılında unutmadı

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefatının birinci yılı dolayısıyla eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen için bir anma mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Altan Öymen'in yalnızca örnek bir siyasi yaşam değil, aynı zamanda nezaketin, sağduyunun ve demokratik olgunluğun simgesi olan bir miras bıraktığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, mesajında Öymen'in farklı düşüncelerin bir arada yaşayabildiği, güçlü kurumlara ve ortak değerlere dayanan bir Türkiye idealini savunduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Aramızdan ayrılışının birinci yılında, Cumhuriyet Halk Partimizin kıymetli Genel Başkanı Altan Öymen'i saygı, minnet, rahmet ve özlemle anıyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!