/ Gündem Haberleri / Artvin'de Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Artvin'de Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı

MANŞET
0

Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin Valisi Turan Ergün başkanlığında, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Artvin Valisi Turan Ergün başkanlığında, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Salonunda düzenlenen toplantıya, mülki idare amirleri, güvenlik birimlerinin yetkilileri ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Vali Ergün, güvenlik ve asayişin sağlanmasında tüm kurum ve birimlerin işbirliği içinde çalışmasının önemli olduğunu belirterek, güvenlik güçlerine ve ilgili kurumlara gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Toplantıda, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri, kaçakçılık olaylarına yönelik çalışmalar, genel asayiş durumu, aranan şahıslara ilişkin yürütülen işlemler, düzensiz göçle mücadele ve trafik güvenliği ile okul güvenliği konuları başta olmak üzere güvenlik ve asayiş tedbirlerine ilişkin hususlar görüşüldü.

Bunun yanı sıra, kolluk birimleri ile diğer kurumlar arasında sürdürülen koordinasyon çalışmaları, sahadaki ihtiyaçlar ve önümüzdeki dönemde planlanan uygulamalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!