/ Gündem Haberleri / Konya’da yaz boyunca parklarda şenlik rüzgarı esti

Konya’da yaz boyunca parklarda şenlik rüzgarı esti

MANŞET
0

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, “Konya’nın Kalbi Parklarda Atacak” sloganıyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleriyle çocukları ve aileleri şehrin parklarında buluşturdu.

60 gün boyunca merkezdeki 34 farklı parkta düzenlenen etkinliklerde çocuklar yaz aylarını eğlenerek geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Etkinliklere katılarak parklarımızı şenlendiren, coşkumuza ortak olan tüm çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyecilik anlayışında çocuklar ve gençler için hayata geçirdikleri çalışmaların ve projelerin önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜ ÇOĞALTMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Çocukların mutluluğunun ve yüzlerindeki tebessümün kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz ‘Parklarda Şenlik Var’ etkinliklerimizle parklarımızı çocuklarımızın neşesiyle buluşturduk.

60 gün boyunca 34 farklı parkımızda çocuklarımızın kahkahaları yükseldi, ailelerimizle birlikte güzel anılar biriktirdik. Etkinliklerimize katılarak parklarımızı şenlendiren, coşkumuza ortak olan tüm çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum.

Onların yüzündeki tebessümü çoğaltmak, güzel hatıralarına yenilerini eklemek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR AİLELERİYLE YAZ TATİLİNİ EĞLENEREK GEÇİRDİ “Konya’nın Kalbi Parklarda Atacak” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde, her yaştan on binlerce Konyalı keyifli vakit geçirmek için birbirinden farklı aktivitelere katıldı.

19 Temmuz - 19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonlar kapsamında, 60 gün boyunca 34 farklı parkta her yaştan vatandaşa yönelik birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi.

Çocuklar başta olmak üzere ailelerin de birlikte katıldığı programlarda parklar, yaz boyunca sosyal yaşamın ve eğlencenin merkezi oldu.

Etkinlik programında; ahşap oyunlar, yüz boyama, ahşap boyama, şişme oyunlar, labirent oryantiringi, laser run, akıl ve zekâ oyunları, sportif etkinlikler ve geleneksel oyunlar yer aldı. Katılımcılar, birbirinden renkli sürpriz etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!