/ Gündem Haberleri / İzmir Narlıdere'de asfalt mesaisi

İzmir Narlıdere'de asfalt mesaisi

MANŞET
0

İZMİR (İGFA) - İzmir Narlıdere’de asfalt serim çalışmaları aralıksız sürerken, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun da çalışmaları yerinde takip etmeye devam ediyor.

Son olarak Çamtepe Mahallesi Çilek Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erman Uzun, hem ekiplere kolaylıklar diledi hem de son durum hakkında bilgi aldı.

Çatalkaya ve Narlı Mahallelerinin kesişiminde yer alan, yoğun araç trafiğine ev sahipliği yapan Çilek Sokak, gerçekleştirilen kapsamlı asfalt yenileme hamlesiyle modern ve konforlu bir çehreye bürünürken, yoğun eğime sahip bölgede sürüş güvenliği de artırıldı.

“KOMŞULARIMIZ GÜLE GÜLE KULLANSIN” Narlıdere’nin her sokağında vatandaşların yaşamına doğrudan dokunan adımlar attıklarını söyleyen Başkan Erman Uzun, “Çilek Sokak, Narlı ve Çatalkaya mahallelerimizin kesiştiği bölgede yer alan, çok sayıda komşumuzun her gün kullandığı önemli bir güzergâhı daha baştan sona asfaltlıyoruz.

Komşularımız güle güle kullansınlar. Her bir mahalle sakinimizin günlük yaşamını kolaylaştırmak, her sokağımıza hizmet götürmek için imkânlarımız ve gücümüz yettiğince kentimizin dört bir yanında çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bölgede yaşayan mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Erman Uzun, komşulardan gelen talep ve istekleri de dinleyerek ilgili birimlere çözülmesi talimatı verdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!