/ Gündem Haberleri / İstanbul’un kurtuluşunun 103. yılında Şükrü Naili Gökberk Paşa kabri başında anıldı

İstanbul’un kurtuluşunun 103. yılında Şükrü Naili Gökberk Paşa kabri başında anıldı

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul’un kurtuluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla, kentin kurtuluşunda önemli rol oynayan Şükrü Naili Gökberk Paşa, Edirnekapı Şehitliği’nde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

İstanbul Valiliği’nin paylaşımına göre, anma programına Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Eyüpsultan Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, 3.

Kolordu Komutanı Korgeneral Rasim Yaldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ, askeri erkân, şehit ve gazi temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

KAHRAMANLAR RAHMET VE MİNNETLE ANILDI Törende, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Şükrü Naili Gökberk Paşa ve İstanbul’un kurtuluşunda emeği bulunan tüm kahramanlar rahmet, minnet ve şükranla yâd edildi.

İstanbul Valiliği, paylaşımında kurtuluş mücadelesine katkı sunan isimlerin unutulmadığını vurguladı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!