/ Gündem Haberleri / Gölcük Kültür Merkezi için ihale tamam

Gölcük Kültür Merkezi için ihale tamam

MANŞET
0

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük’e kazandırılacak ‘Gölcük Kültür Merkezi’nin’ ihalesi gerçekleşti. Gölcük’ün sosyal yaşamına önemli bir katkı sağlayacak projenin muhammen bedeli 558 milyon 551 bin 625 TL olarak açıklanırken ihaleye 10 istekli katılım sağladı.

İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonucunda kazanan firma belirlenecek. Sürecin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak proje için çalışmalar başlayacak.

12 BİN METREKARELİK DEV KÜLTÜR MERKEZİ Bodrum, zemin ve birinci kat ile çatı arasından oluşacak şekilde 12 bin metrekare üzerine projelendirilen kültür merkezi, farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinlik ve faaliyet alanlarına sahip olacak.

Merkezde 750 kişilik düğün salonu, 590 kişilik tiyatro salonu ve eğitim salonları bulunacak. Ayrıca 95 araçlık kapalı otoparkın yanı sıra sığınak ve mescit de projede yer alacak.

İnşaatın tamamlanmasıyla Gölcük, düğünlerden tiyatro gösterilerine, eğitim programlarından kültürel organizasyonlara kadar birçok etkinliğin gerçekleştirilebileceği kapsamlı bir tesise kavuşacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!