/ Gündem Haberleri / Cumhuriyetin 103. yılı için Taksim'de çelenk

Cumhuriyetin 103. yılı için Taksim'de çelenk

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Cumhuriyeti’nin 103’üncü kuruluş yıldönümü, Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda kutlandı. İstanbul Valisi Davut Gül, 1.

Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Bahtiyar Ersay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nuri Aslan, Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’nda bir araya geldi. Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Volkan Demir ve İBB’nin üst yöneticileri de hazır bulundu.

Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin de olduğu törende sırasıyla Gül, Ersay ve Aslan tören mangası eşliğinde Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması, ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla resmi tören sona erdi. Burada açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan, “Kıymetli İstanbullular, Cumhuriyetimizin 103.

yılı kutlamaları vesilesiyle çelenk töreni için Taksim Meydanı'ndayız. Cumhuriyetimizin 103. yılı hem İstanbul'umuza hem de Türkiye'mize kutlu ve mutlu olsun. Nice Cumhuriyet Bayramları kutlamayı bu şehirde Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin. Cumhuriyet ilelebet yaşayacak” dedi.

Açıklama sonrasında Aslan ve Büyükşehir bürokratları, törende hazır bulunan Zabıta, İtfaiye, Halkla İlişkiler ve İSTAÇ ekiplerinin selamlayarak Cumhuriyet Bayramlarını tebrik etti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!