/ Gündem / Bursa Nilüfer'de tarım alanındaki kaçak yapı yıkıldı

Bursa Nilüfer'de tarım alanındaki kaçak yapı yıkıldı

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, kent genelinde tarım alanlarının korunması ve kaçak yapılaşmanın önlenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Saha denetimleri ve yapılan incelemeler sonucunda, Tahtalı Mahallesi’nde tarım arazisi üzerinde ruhsatsız olarak inşa edildiği belirlenen yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde başlayan çalışmalarda yaklaşık 900 metrekare büyüklüğünde depo olarak kullanılan kaçak yapı, ilgili mevzuat çerçevesinde alınan kararların ardından belediye ekipleri tarafından kısmi olarak yıkıldı.

Yıkım çalışmaları sırasında polis ve zabıta ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, yapı içerisinde bulunan malzemelere zarar verilmemesi için kontrollü bir çalışma yürüttü.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!