/ Gündem Haberleri / Başkent Oyuncak Kütüphanesi kapılarını açtı

Başkent Oyuncak Kütüphanesi kapılarını açtı

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı çocukların gelişimini oyun yoluyla destekleyen projelerine bir yenisini daha ekledi.

Demetevler Parkı içerisinde hizmete açılan Başkent Oyuncak Kütüphanesi, 0-3 yaş aralığındaki çocukların eğlenirken öğrenmelerini, yeni keşiflerde bulunmalarını ve akranlarıyla sosyalleşmelerini amaçlayan kütüphane, ailelere de çocuklarıyla birlikte verimli ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan sunuyor.

OYUNCAK ÇEŞİTLİLİĞİYLE MİNİKLERİN KEŞİF DÜNYASINA KATKI Başkent Oyuncak Kütüphanesi’nde çocukların yaş gruplarına ve gelişim dönemlerine uygun çok sayıda farklı oyuncak bulunuyor.

Peluş oyuncaklardan oyun setlerine, legolardan arabalara kadar farklı seçeneklerin yer aldığı kütüphane, çocukların oyun yoluyla öğrenmelerini ve hayal güçlerini geliştirmelerini destekliyor.

Güvenli bir ortamda ebeveynleriyle birlikte oyun oynayan minikler, farklı oyuncakları deneyimleme ve kendi yaş gruplarındaki çocuklarla bir araya gelerek sosyalleşme fırsatı da yakalıyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!