/ Gündem Haberleri / Ankara’da suç örgütüne operasyon! İş yeri sahiplerinden tehditle haraç istemişler

Ankara’da suç örgütüne operasyon! İş yeri sahiplerinden tehditle haraç istemişler

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, yeni nesil suç örgütleriyle bağlantılı olduğu değerlendirilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda, bazı iş yeri sahiplerini silahla tehdit ederek haraç isteyen, tefecilik yapan ve borçlarını ödeyemeyen mağdurların iş yerlerini kurşunladıkları iddia edilen suç örgütü takibe alındı.

ANKARA MERKEZ VE 3 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON Soruşturma kapsamında bugün Ankara il merkezi ile Akyurt, Gölbaşı ve Ayaş ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Hakkında gözaltı kararı verilen 15 şüpheliden 10'u yakalanarak gözaltına alındı.

Firari durumda bulunan 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle devam ettiği duyuruldu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!