/ Spor Haberleri / Yıldırımlı yüzücülere milli gurur

Yıldırımlı yüzücülere milli gurur

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - 42 şehirden, 175 kulüp ve 950 sporcunun katıldığı organizasyondan Yıldırımlı sporcular 5 madalya ile ayrıldı.

Yıldırım Belediyesporlu yüzücülerden Çınar Uludağ; 200 metre sırt üstü, 400 metre karışık ve bin 500 metre serbest stilde Türkiye şampiyonu, 800 metre serbest stilde ise Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yıldırımlı sporculardan Meyra Ulu ise 200 metre kelebek stilde Türkiye üçüncüsü olarak Yıldırım’a büyük bir gurur yaşattı. Yıldırımlı sporcular elde ettikleri başarılı derecelerle, 2-5 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek şampiyonada Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEBRİK Milli takım seçmelerinde gösterdikleri başarılı performanslarla Ayyıldızlı mayoyu giymeye hak kazanan sporcuları tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecek; Yıldırım’ı her alanda olduğu gibi sporda da marka bir ilçe haline getirme hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!