/ Spor / Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

MANŞET
0

Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Trabzonspor, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerde Paul Onuachu, maçın son bölümünde penaltıdan yararlanamadı.

ANTALYA-BHA Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile Trabzonspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Ev sahibi Antalyaspor, 43. dakikada Van de Streek’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu gole 53.

dakikada Paul Onuachu’nun penaltıdan kaydettiği golle karşılık verdi ve skoru 1-1’e getirdi. Antalyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 54. dakikada kırmızı kartla tribüne gönderildi. Bordo-mavililer, 80. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına geçen Onuachu’nun 81.

dakikadaki vuruşunu kaleci Cuesta kurtardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor 42 puanla haftayı 3. sırada tamamlarken, yenilmezlik serisini üç maça çıkaran Antalyaspor 20 puanla 11. basamakta yer aldı.

Trabzonspor gelecek hafta Samsunspor deplasmanına çıkacak, Antalyaspor ise Karagümrük ile karşılaşacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!