/ Spor Haberleri / Milliler 4 eksikle Romanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

Milliler 4 eksikle Romanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

MANŞET
0

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Romanya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, kritik mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

İSTANBUL-BHA Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü basına açık yapıldı. Koşu ile başlayan idman, top kapma çalışmasıyla devam etti.

Basına kapalı bölümde ise Romanya karşılaşmasının taktik planı üzerinde durulduğu öğrenildi. Ay-yıldızlı ekipte sakatlık ve eksikler dikkat çekti. Ağrıları bulunan Merih Demiral ve Zeki Çelik antrenmanda yer almadı.

Aday kadroya davet edilen Deniz Gül henüz kampa katılmazken, Aral Şimşir’in ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çekildiği bildirildi. Milli takımın antrenmanını İbrahim Hacıosmanoğlu, Mecnun Otyakmaz ve Serdal Adalı başta olmak üzere federasyon yöneticileri yakından takip etti.  A Milli Takım, Romanya karşılaşması öncesi hazırlıklarına gün içinde gerçekleştireceği basına kapalı antrenmanla devam edecek.

Kritik mücadele 26 Mart Perşembe günü Beşiktaş Park’ta oynanacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!