/ Spor Haberleri / Kerem Kazaz Ege Rallisi’nde yarışacak

Kerem Kazaz Ege Rallisi’nde yarışacak

MANŞET
0

MUĞLA (İGFA) - Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi, 2-4 Nisan tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenecek. Toplam 468,31 kilometrelik parkurda koşulacak yarış, 8 özel etaptan oluşacak.

Ralli, 2 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Marmaris Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek start seremonisiyle başlayacak. Ekipler 3 Nisan Cuma günü saat 08.00’den itibaren Gökova, Kıran ve Akbük bölgelerinde yer alan Sarnıç ve Zübeyde Cirit etaplarını geçerek Asparan’daki servis alanına dönecek.

Aynı etapların bir kez daha geçilmesiyle gün, saat 18.00’den itibaren servis alanında sona erecek. 4 Nisan Cumartesi ise ekipler saat 09.00’dan itibaren Bördübet ve İçmeler bölgesinde yer alan etaplarda mücadele edecek.

Remed Assistance ve Petrol Ofisi Maxima etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından ralli, saat 15.30’dan itibaren Marmaris Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek finiş seremonisi ve ödül töreni ile tamamlanacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda 2024 yılında şampiyonluğa ulaşan Kerem Kazaz, organizasyon tarihindeki en genç şampiyon ünvanını elde etti. Kazaz, 2025’te de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu ünvanını da perçinledi.

Red Bull sporcusu Kazaz, sezonun ilk yarışında birincilik için güçlü bir performans ortaya koymayı hedefliyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!