/ Spor Haberleri / İzmir Bostanlı Sahili’ne yeni padel kortlar geliyor

İzmir Bostanlı Sahili’ne yeni padel kortlar geliyor

MANŞET
0

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte spor altyapısını güçlendirmek ve spora erişimi artırmak amacıyla yatırımlarını sürdürüyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelindeki spor tesislerinde yürütülen yenileme çalışmalarına ek olarak Bostanlı Sahili’nde iki yeni padel kortunun yapımına başlandı. Tenis ve squash karışımı bir raket sporu olan padel için tasarlanan kortlar, Yasemin Kafe yanında konumlanacak.

Padel sporuna uygun şekilde tasarlanan kortlar 14 metre genişliğinde, 22 metre uzunluğunda ve 2.87 metre yüksekliğinde olacak. 12 milimetre temperli cam ve galvaniz üzeri PVC kaplı tel örgüyle çevrilecek tesisler, gece kullanımına uygun aydınlatma sistemiyle de donatılacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!