/ Spor / Gençlerbirliği’nden 19 Mayıs Stadyumu’na ziyaret

Gençlerbirliği’nden 19 Mayıs Stadyumu’na ziyaret

MANŞET
0

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig’i 2. sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselmenin sevincini yaşarken, Başkan Osman Sungur ve yönetim kurulu, inşaatı devam eden 19 Mayıs Stadyumu’nu ziyaret etti.

ANKARA-BHA Trendyol 1. Lig’i 2. sırada tamamlayarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan Gençlerbirliği’nde Başkan Osman Sungur ve yönetim kurulu, inşaatı devam eden 19 Mayıs Stadyumu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sezonu ikinci olarak tamamlayarak Süper Lig vizesi alan Gençlerbirliği’nde, Başkan Osman Sungur, yönetim kurulu ve divan kurulu üyeleri, eski futbolcular, teknik ekip ile A Takım oyuncuları, inşaat çalışmaları devam eden 19 Mayıs Stadyumu’nu ziyaret etti.

Modern mimarisiyle dikkat çeken ve futbol topu görünümünde tasarlanan 45 bin kişilik kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nu gezen Başkan Osman Sungur ve beraberindeki heyet, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra stadyum inşaatı önünde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!