/ Spor Haberleri / Galatasaray'ın Trabzonspor kadrosunu açıklandı, iki isim yok

Galatasaray'ın Trabzonspor kadrosunu açıklandı, iki isim yok

MANŞET
0

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray’da maç öncesi kamp kadrosu netleşti.

İSTANBUL-BHA Sarı-kırmızılı ekip, kritik mücadele öncesinde hazırlıklarını sürdürürken sakat oyuncuların durumu da yakından takip ediliyor.

Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre bazı önemli isimler sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almazken, teknik heyetin belirlediği kamp kadrosu spor kamuoyuyla paylaşıldı. Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Victor Osimhen ile Gabriel Sara’nın kamp kadrosuna dahil edilmediği açıklandı.

Her iki futbolcunun da tedavi süreçlerinin devam ettiği ve fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak salonda çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Teknik heyetin, oyuncuların sağlık durumunu yakından izlediği ve ilerleyen haftalarda sahalara dönüş takvimlerinin netleşmesinin beklendiği ifade edildi.

Trabzonspor karşılaşması öncesinde açıklanan Galatasaray kafilesinde şu oyuncular bulunuyor: Uğurcan Çakır, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Mauro Icardi, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Günay Güvenç, İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu, Yaser Asprilla, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Renato Nhaga, Noa Lang, Wilfried Singo, Arda Ünyay, Sacha Boey ve Mario Lemina.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!