/ Spor / Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Juventus oldu

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Juventus oldu

MANŞET
0

UEFA Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonu play-off turunda Galatasaray’ın rakibi belli oldu. İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda sarı-kırmızılı ekip, İtalya temsilcisi Juventus ile eşleşti.

İSTANBUL-BHA Lig aşamasını 20. sırada tamamlayarak play-off’a yükselen Galatasaray, Avrupa’nın köklü kulüplerinden Juventus ile karşı karşıya gelecek. Eşleşme, futbolseverler tarafından büyük heyecanla karşılandı.

Galatasaray’ın, Juventus’u elemesi halinde son 16 turundaki rakibi ise İngiltere temsilcilerinden Tottenham Hotspur ya da Liverpool olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasının ardından finale kadar oynanacak turların tarihleri şöyle: Son 16 play-off turu: 17-18 ve 24-25 Şubat Son 16 turu: 10-11 ve 17-18 Mart Çeyrek finaller: 7-8 ve 14-15 Nisan Yarı finaller: 28-29 Nisan ve 5-6 Mayıs 2026 Final: 30 Mayıs 2026 (Budapeşte) Galatasaray, Juventus karşısında alacağı sonuçlarla Avrupa’daki yolculuğunu sürdürmeyi hedefliyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!