/ Spor / Filistinli çocuklar Milli Takım ile sahaya çıkacak

Filistinli çocuklar Milli Takım ile sahaya çıkacak

MANŞET
0

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda yarın Kocaeli’de Gürcistan’ı ağırlayacak. Maç öncesi Filistinli çocuklar, milli futbolcularla birlikte sahaya çıkarak seremoniye katılacak.

KOACELİ-BHA Çocuklar, daha sonra aileleriyle birlikte tribünden mücadeleyi takip edecek. Karşılaşma, Kocaeli Stadyumu'nda saat 21.45’te başlayacak ve TV8’den naklen yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), maçın tribün gelirlerini Gazze’deki insanlık dramına destek olmak amacıyla bağışlama kararı aldı.

TFF’nin açıklamasında, “Tüm dünyanın gözü önünde yaşanan bu dramı bir kez daha lanetliyor, tüm taraftarlarımızı tek ses, tek yürek olarak Ay-Yıldızlı ekibimizi desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Devlet Başkanı Miheil Kavelaşvili ile birlikte maçı Kocaeli Stadyumu’nda izleyecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!