/ Spor Haberleri / Edirne'de Keşanspor yeni sezonu açtı

Edirne'de Keşanspor yeni sezonu açtı

MANŞET
0

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu sezon Profesyonelliğe Geçiş Ligi (PGL)'de mücadele edecek olan Keşanspor, gerçekleştirdiği ilk antrenmanla resmen top başı yaptı. Yeni sezon hazırlıklarına start veren sarı-siyahlı ekip, Keşan Atatürk Stadı sentetik sahasında sahaya indi.

Sezonun ilk çalışmasına; 24 sporcu, 6 teknik adam, kulüp yöneticileri ve az sayıda taraftar katılım gösterdi. Kulüp yönetimi ve taraftarlar, sezonun ilk idmanında takımı yalnız bırakmayarak moral verdi.

KAYNAŞMA VE UYUM ODAKLI İLK İDMAN Antrenör Cihan Yeşilırmak yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmanda, mevcut kadroda yer alıp sözleşmesi yenilenen sporcular ile yeni transferlerin uyum sağlaması ve kaynaşması amaçlandı.

Teknik heyet, oyuncuların fiziksel durumlarını gözlemlerken, antrenman tempolu bir başlangıçla tamamlandı. "YENİ TRANSFERLERLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ" Sezonun ilk çalışmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Antrenör Cihan Yeşilırmak, takımın son durumuna değindi.

Kadro yapılanmasının devam ettiğini belirten Yeşilırmak, şu ifadeleri kullandı: "Sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirerek sahaya indik. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılması planlanan yeni futbolcularımız da takıma dahil olacak.

Bu takviyeler sayesinde, PGL'de mücadele edecek olan gücümüzü daha da artırarak hedeflerimize yürüyeceğiz." Keşanspor, PGL'deki zorlu sezon öncesi hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdüreceği antrenmanlarla devam edecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!