/ Spor Haberleri / Drift Şampiyonası Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te

Drift Şampiyonası Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te

MANŞET
0

GAZİANTEP (İGFA) - Drift Otomobil Spor Kulübü tarafından Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto, Power App ve HT Spor katkılarıyla yapılacak dev organizasyon, 24 Mayıs 2026 Pazar günü Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde bulunan Gazi Pisti’nde düzenlenecek.

Motor sporları tutkunlarını bir araya getirecek şampiyonada 8 takım ve 20 profesyonel drift aracı piste çıkacak. Drift pilotlarının kapı kapıya mücadele edeceği yarışlarda, adrenalin ve heyecan gün boyu sürecek.

Etkinlik programı kapsamında organizasyon, saat 10.00’da başlayacak antrenman turlarıyla start alacak. Saat 12.30’da gerçekleştirilecek seyirci padok ziyaretiyle vatandaşlar araçları ve pilotları yakından görme fırsatı bulacak.

Günün en heyecanlı bölümü olan eleme eşleşmeleri ise saat 15.30’dan itibaren başlayacak. Türkiye’nin farklı şehirlerinden drift sporcularını Gaziantep’te buluşturacak organizasyonun, motor sporlarına ilgi duyan vatandaşlardan yoğun katılım görmesi bekleniyor.

Yarışmalarda hakem olarak ise Haydar Özdemir, Hüseyin Kar ve Melih Şahin yer alacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!