/ Spor Haberleri / Beşiktaş’tan Tüpraş ile 3 yıllık dev anlaşma

Beşiktaş’tan Tüpraş ile 3 yıllık dev anlaşma

MANŞET
0

Beşiktaş, stadyum isim hakkı ve reklam sponsorluğu kapsamında Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (Tüpraş) ile 3 sezonluk yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

İSTANBUL-BHA 2026-2027 sezonundan itibaren geçerli olacak sözleşmenin toplam bedelinin 1 milyar 180 milyon TL + KDV olduğu ve tutarın tamamının peşin olarak ödeneceği açıklandı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., söz konusu anlaşmaya ilişkin detayları Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimle kamuoyuyla paylaştı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Tüpraş ile imzalanan stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesi 2026/27, 2027/28 ve 2028/29 sezonlarını kapsayacak. Anlaşma kapsamında Beşiktaş’ın kasasına toplamda 1,18 milyar TL + KDV girecek.

Sözleşme bedelinin tamamının peşin ödenecek olması, kulübün finansal yapısına önemli katkı sağlayacak.  Sözleşmede performansa dayalı ek ödeme maddesi de bulunuyor.

Buna göre, belirlenen sportif başarı kriterlerinin gerçekleşmesi halinde 2026-2027 sezonu için 51,2 milyon TL + KDV tutarında başarı primi ödenecek.

İzleyen sezonlarda ise başarı primi tutarının, bir önceki sezon primine Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranı eklenerek artırılacağı belirtildi.

Yeni anlaşmayla birlikte Beşiktaş’ın stadyum isim sponsorluğu ve reklam iş birliğinin Tüpraş ile devam edeceği vurgulandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!