/ Spor Haberleri / Ahmet Akın Balıkesirli gençlerin sesine kulak verdi

Ahmet Akın Balıkesirli gençlerin sesine kulak verdi

MANŞET
0

BALIKESİR (İGFA) - Spor kültürünü mahallelerde canlandırmak için gelen talepler doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelere yeni halı sahalar kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kullanılamaz hale gelen ve yıpranan halı sahaları da baştan sona yeniliyor.

“Gençlerin hayali benim hedefimdir” sözüyle gençlerin her talebinin takipçisi olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın liderliğinde her mahallede sportif aktivitelere erişim de her geçen gün artırılıyor. Balıkesir, 20 ilçesiyle daha yaşanılabilir ve sosyal bir hale getiriliyor.

MODERN VE KONFORLU SPOR ALANLARI OLUŞTURULDU Bu kapsamda Altıeylül’ün Aslıhan, Ortamandıra mahalleleri ile İvrindi’nin Soğanbükü mahallesinde 648 metrekarelik yeni sentetik çim sahalarının yapımına başlanırken Balya’nın Kocacami ve Gönen’in Sarıköy mahallelerinde 800 metrekarelik mevcut sahalar tamamen yenilendi.

Zemin değişiminden boya ve ağ montajına kadar titizlikle yürütülen çalışmalarla kırsal mahalleler modern ve güvenli spor alanlarına kavuşturuldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştırdıkları taleplerine anında dönüş aldıklarını söyleyen vatandaşlar, kısa sürede tamamlanan çalışmalarla yeni halı sahalarına kavuştukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!