/ Spor Haberleri / 4 spor federasyonunda ana statüler 'Resmi'leşti

4 spor federasyonunda ana statüler 'Resmi'leşti

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Spor dünyasını ilgilendiren önemli düzenlemeler bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu, Türkiye Buz Pateni Federasyonu, Türkiye Curling Federasyonu ve Türkiye Kayak Federasyonunun ana statüleri ile federasyonların kurumsal yapıları, yönetim süreçleri ve idari işleyişlerine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi.

Yeni ana statülerde federasyonların genel kurullarının yanı sıra yönetim, denetim ve disiplin kurullarının oluşumu, görev, yetki ve sorumlulukları ile çalışma usulleri ele alındı.

Düzenlemeler yalnızca federasyon yönetimlerini değil, ilgili spor dallarında faaliyet gösteren kulüpleri, spor anonim şirketlerini, sporcuları, antrenörleri, hakemleri, yöneticileri ve diğer spor görevlilerini de kapsıyor.

DÖRT FEDERASYONUN ANA STATÜSÜ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ Resmî Gazete'de yayımlanan düzenlemelerin detaylarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!