AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Suriye'nin toprak bütünlüğünü savunmaya devam edeceklerini belirterek, "Suriye'de silahların değil, halkların konuşmasını istiyoruz. Bölgemizde bir terör oluşumuna asla izin vermedik. Biz Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge ve terörsüz Suriye tezlerimizi savunmaya devam ediyoruz." dedi.
HATAY - BHA, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın da katıldığı AK Parti il binasındaki toplantıda Yayman, Hatay'ın ayağa kalkması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Yayman, 'Son depremzede evine girene kadar Cumhur İttifakı çalışmaya devam edecek' dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında konuşmak istemeyen Yayman, 'Mesaj ulaştı, artık konuşmuyorum' diye konuştu. Yayman, 'Siz ev, kreş yaptınız da biz mi 'Yok' dedik? Siz bir okul yaptınız da biz mi 'Yapmadınız' dedik?' diyerek, AK Parti'nin 'sessiz devrimler' gerçekleştirdiğini anlattı.
Yayman, 'AK Parti, milletimizin hayallerini gerçekleştiren bir partidir. Biz 2001'de 2023 hedefimizden bahsettiğimizde 'Bunlar hayal görüyorlar' dediler, ama AK Parti Türkiye'yi değiştirdi, bölgeyi değiştirdi' dedi.
Hatay'ın Suriye meselesinin hafızası olduğunu belirten Yayman, 'Suriye meselesinde AK Parti tarihin doğru tarafında durdu, durmaya da devam edecek' diye konuştu. Yayman, 'Suriye, Suriyelilerindir. Suriye'nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz ve sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.
Biz Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge ve terörsüz Suriye tezlerimizi savunmaya devam ediyoruz' dedi.
Toplantıya Enerji ve Tabi kaynakları Bakan Alparslan Bayraktar, İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Hatay vekilleri Adem Yeşildal, Abdülkadir özel, Kemal Karahan ve Hatay Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Öntürk katıldı.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!