/ Siyaset Haberleri / İYİ Partili Türkoğlu’ndan Tanju Özcan açıklaması: Tutuklama siyasi

İYİ Partili Türkoğlu’ndan Tanju Özcan açıklaması: Tutuklama siyasi

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Sincan Cezaevi’nde tutuklu bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret ettiğini açıkladı.

Ziyaret sonrası sosyal medya üzerinden videolu bir paylaşım yapan Milletvekili Türkoğlu, Özcan’ın tutukluluğuna ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Partili Türkoğlu, tutuklamanın bir tedbir olmaktan çıktığını savunarak, sürecin siyasi saiklerle yürütüldüğünü iddia ederek, Özcan’ın 2 Mart’tan bu yana cezaevinde bulunduğunu belirtti ve görüşmede İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun selamlarını ilettiğini ifade etti.

Açıklamasında “açılım süreci” vurgusu yapan Milletvekili Türkoğlu, iktidara yönelik eleştirilerde bulunarak, muhalif isimlerin yargı yoluyla susturulmaya çalışıldığını öne sürdü.

Türkoğlu, Tanju Özcan’ın kendi beyanlarına atıfla tutukluluğunun siyasi olduğunu savunurken, Özcan’ın serbest bırakılması gerektiğini dile getirdi. ????SİNCAN’DAN BİLDİRİYORUM!TANJU ÖZCAN ‘AÇILIM SÜRECİ’NE KARŞI OLDUĞU İÇİN “SUSTURULMAK” AMACIYLA TUTUKLANMIŞTIR!

????Tanju Başkan olayında da tutuklama bir tedbir olmaktan çıkmış, “açılım sürecine” karşı olduğu için cezalandırılmıştır. Kendi beyanı da budur ve aslında derhal… pic.twitter.com/6q6NDGr48a

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!