/ Siyaset Haberleri / CHP İstanbul Taksim'de buluştu... Gürsel Tekin’den 9 Eylül'de Anıtkabir daveti

CHP İstanbul Taksim'de buluştu... Gürsel Tekin’den 9 Eylül'de Anıtkabir daveti

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, CHP’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taksim'deki törende yaptığı konuşmada partinin kuruluş yıl dönümünün gururunu yaşadıklarını belirterek, kuruluşun simgesi olan çelengin Atatürk’ün huzuruna sunulduğunu vurguladı.

Başkan Tekin, 9 Eylül’de gençler, kadınlar ve partililerle birlikte Anıtkabir’de olacaklarını duyurdu. İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, 9 Eylül Çarşamba günü için Anıtkabir’de buluşma çağrısı yaptı.

9 Eylül’ün CHP açısından kuruluş, mücadele ve Cumhuriyet’e bağlılığın günü olduğunu vurgulayan Tekin, mesajında Atatürk’ün mirasına sahip çıkma ve Cumhuriyet değerleri doğrultusunda geleceğe yürüme vurgusu yaptı. Tekin, paylaşımında “Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın 9 Eylül!

Yaşasın Atatürk’ün yolunda yürüyenler!” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!