/ Siyaset Haberleri / AK Partili Kaya Ağrı'da gönül bağını sürdürüyor

AK Partili Kaya Ağrı'da gönül bağını sürdürüyor

MANŞET
0

Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA) -AK Parti 22. ve 23. Dönem Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Ağrı’da hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Diyadin doğumlu olan Kaya, iş insanı ve siyasetçi kimliğiyle Ağrı kamuoyunda bilinirken, kent merkezinde ve ilçelerde yaptığı ziyaretlerle hemşehrileriyle temasını sürdürüyor. Eski Van Caddesi’nde vatandaşlarla buluşan Kaya, kahvede oturup hemşehrileriyle sohbet etti.

Ağrı’nın sosyal ve siyasi hafızasında önemli bir yere sahip olan Kaya, kentteki temasları kapsamında vatandaşların talep ve beklentilerini dinlerken, hemşehrileriyle kurduğu sıcak diyalogla dikkat çekti.

HEMŞEHRİLERİYLE GÖNÜL BAĞINI SÜRDÜRÜYOR Eski Van Caddesi’ndeki buluşmanın ardından taziye ziyaretlerinde de bulunan Cemal Kaya, vefat eden vatandaşlar için Fatihalar okurken, ailelere başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Kaya, ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Eski Van Caddesi’nde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldim, kahvede oturup samimi sohbet etme fırsatı buldum. Sonra gerçekleştirdiğimiz taziye ziyaretlerinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek Fatihalarımızı okuduk.

Rabbim vefat edenlere rahmet, yakınlarına sabır versin” ifadelerine yer verdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!