/ Siyaset Haberleri / 11. Cumhurbaşkanı Gül: İyi şeyler olacağına inancımı hep korudum

11. Cumhurbaşkanı Gül: İyi şeyler olacağına inancımı hep korudum

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Türkiye Cumhuriyeti 11.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Resmî Gazete’de yayımlanan yasanın, Türkiye’nin önemli meselelerinden biri olarak nitelendirdiği Kürt meselesinin çözümünde yeni bir dönemin kapısını araladığını ifade etti.

“TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” Gül, paylaşımında “Bu cesur adımı atan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere, siyasi liderleri ve bu mutabakata arka planda zemin hazırlayan devlet görevlilerini tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Yasanın Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Gül, sürece ilişkin olumlu beklentisini de vurguladı. Gül, paylaşımını “İyi şeyler olacağına inancımı hep korudum” sözleriyle noktaladı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!