/ Sağlık Haberleri / Sağlıklı Hayat Akademisi bir yılda yüz binlerce kişiye ulaştı

Sağlıklı Hayat Akademisi bir yılda yüz binlerce kişiye ulaştı

MANŞET
0

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sağlıklı Hayat Akademisi (SAHA) projesinin birinci yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, program kapsamında bugüne kadar 300 bin vatandaşın ve 65 bin öğrencinin “Saha Elçisi” olduğunu duyurdu.

ANKARA - BHA Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “81 ilimizde yürüttüğümüz çalışmalarla bugüne dek 300.000 vatandaşımız ve 65.000 öğrencimiz eğitimlerini başarıyla tamamlayıp Saha Elçimiz oldu .

Öğretmenlerimizden Muhtarlarımıza, taksicilerimizden kuaförlerimize kadar toplumun her kesimini eğitimlerimizle buluşturduk. Şimdi bu güzel gayreti daha da büyütmek, her mahallemize dokunmak istiyoruz.

Sizleri, uzmanlarımızla tanışmak ve sağlıklı bir hayata adım atmak için en yakın Sağlıklı Hayat Merkezimize davet ediyorum. Kendi sağlığınızın elçisi olun, sağlıklı bir geleceği el birliğiyle inşa edelim.”

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!