/ Sağlık Haberleri / Gazeteci Emin Çölaşan taburcu edildi

Gazeteci Emin Çölaşan taburcu edildi

MANŞET
0

Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinden taburcu edildi.

ANKARA - BHA Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde müşahede altında tutulan gazeteci Emin Çölaşan, tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün hastaneden ayrıldı. Çölaşan’ın taburcu işlemleri sırasında ilginç ve samimi anlar yaşandı.

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, usta gazeteciyi taburcu ederken sağlığı için "sigarayı bırakması" şartını koştu. Prof. Dr. Mehmet Haberal, hastaneden ayrılan Çölaşan'ı yalnız bırakmadı. Haberal, üniversitenin bir önceki rektörü Prof. Dr.

Kenan Araz ile birlikte Emin Çölaşan’a hastane çıkışında eşlik ederek kendisini aracına kadar uğurladı. Çölaşan, kendisiyle yakından ilgilenen sağlık ekibine ve hocalara teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!