/ Magazin Haberleri / Özgür Aras Bodrum’da DJ kabinine geçiyor

Özgür Aras Bodrum’da DJ kabinine geçiyor

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul’da açtığı kulüplerle gece hayatına farklı bir boyut getiren Özgür Aras, 22 Temmuz Çarşamba akşamı memleketi Bodrum’da, Eşref Yalıkavak’ın açılış partisine ev sahipliği yapacak.

Geçen kış meyhane konseptinin tek adresi olan, şimdi de Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya başlayan Eşref Yalıkavak’ın açılış partisine ev sahipliği yapacak olan Özgür Aras, aynı zamanda DJ kabinine geçerek gecede sevilen hit şarkıları çalacak.

REZERVASYONLAR DOLMAK ÜZERE Özgür Aras’ın ev sahipliği yapacağı ve DJ performansıyla renk katacağı Eşref Yalıkavak açılış partisine iş, sanat ve cemiyet hayatından yoğun ilgi olduğu öğrenildi. Büyük merak uyandıran gecenin rezervasyonları ise şimdiden dolmak üzere.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!