/ Magazin / Berkay'dan sahnedeyken duygusal veda

Berkay'dan sahnedeyken duygusal veda

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - Berkay, önceki gün kaybettiği yakın arkadaşı Fatih Ürek’i, “Evdeyiz Dede” projesi kapsamında çıktığı Türkiye turnesinin Kayseri ayağında sahneden andı. Duygularını gizleyemeyen Berkay, konser sırasında yaptığı konuşmayla hem kendisini hem de seyircileri duygulandırdı.

“Ben kendisini çok seviyorum. Onun nasıl birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Tanımanızı çok isterdim; hepiniz zaten tanıyorsunuz ama yakından sohbet etmenizi çok isterdim.” sözleriyle yakın dostuna veda eden Berkay, alkışlar eşliğinde duygusal anlar yaşadı.

Berkay, konuşmasının ardından ekibiyle birlikte Fatih Ürek’in unutulmaz şarkısı “Hadi Hadi”yi seslendirdi. Şarkıya salonu dolduran seyirciler de alkışlarla eşlik ederken, Kayseri gecesi duygu dolu anlara sahne oldu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!