/ Gündem / Yanmış Araçtaki Ölüm Şüphe Uyandırdı

Yanmış Araçtaki Ölüm Şüphe Uyandırdı

MANŞET
0

Artvin’den iş için İzmir’e gelen Burak Odabaş (yaş bilgisi) ormanlık alanda yanmış aracının içinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Odabaş’ın ailesi, genç adamın ölümünün kaza süsü verilmiş bir cinayet olabileceğini iddia etti. Yetkililer, olay yerinde incelemelerini sürdürürken, kesin ölüm nedeni yapılacak adli tıp raporunun ardından netlik kazanacak.

İzmir’in Ödemiş ilçesi Üzümlü Mahallesi’nde, Artvin’den iş için gelen 33 yaşındaki müteahhit Burak Odabaş, yanan aracının içinde ölü bulundu. Olay, hem ilçede hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sabah Evden Çıktı, Bir Daha Geri Dönmedi Edinilen bilgiye göre, Odabaş 16 Ocak sabahı saat 08.00 sıralarında ilçe merkezindeki evinden ayrıldı. Yakınları, genç adamdan bir süre haber alamayınca jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri, bölge genelinde arama çalışması başlattı.

Yanmış Araçta Hayatını Kaybettiği Tespit Edildi Ertesi gün yapılan araştırmalar sonucunda, Üzümlü Mahallesi’ndeki orman kesim sahasında, Odabaş’a ait 53 AY 993 plakalı aracın tamamen yanmış olduğu ve genç adamın araç içinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Aile Cinayet İddiasında Bulundu Olayın ardından Bursa ve Artvin’den Ödemiş’e gelen aile üyeleri, genç adamın ölümünün kaza süsü verilmiş bir cinayet olabileceğini öne sürdü.

Baba Sefer Odabaş, oğlunun kaybolduğu gün sabah çalıştığı yerden hak edişini aldığını ancak paranın nerede olduğunun bilinmediğini söyledi.

“Cuma günleri o bölgede çalışma yapılmamasına rağmen oraya çıkması ve aracın geri planda düz bir alan varken rampada bırakılması hayatın olağan akışına aykırıdır. Bu bir gasp ya da başka bir olay olabilir,” dedi.

Ölüm Nedeni Araştırılıyor Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Burak Odabaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Aile ile yapılacak DNA eşleşmesinin ardından cenazenin Artvin’de toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!