/ Gündem Haberleri / Üsküdar'da 65 yaş üstüne 'süper' hizmet

Üsküdar'da 65 yaş üstüne 'süper' hizmet

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Üsküdar Beldiyesi, yaş almış komşularının belediye hizmetlerine daha hızlı ve kolay erişebilmesi amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Uygulama kapsamında belediye bünyesinde yer alan Süper Hizmet Birimini arayan 65 yaş ve üzeri Üsküdarlılar, hatta beklemeden öncelikli olarak vatandaş temsilcilerine yönlendirilecek.

Yaş almış vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve belediye hizmetlerine erişimlerini güçlendirmeyi amaçlayan uygulama, özellikle telefon üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde bekleme süresini ortadan kaldıracak.

65 yaş ve üzeri komşular, Süper Hizmet Birimi aracılığıyla belediyeye ilişkin talep ve önerilerini vatandaş temsilcilerine doğrudan aktarabilecek. İletilen başvurular ilgili müdürlük ve birimlere yönlendirilerek süreçlerin daha hızlı ilerlemesi sağlanacak.

Üsküdar Belediyesi, “Hayata değer katan büyüklerimize, hizmette de öncelik veriyoruz” anlayışıyla hayata geçirdiği uygulamayla ileri yaştaki komşularının belediye hizmetlerinden daha kolay, hızlı ve etkin biçimde yararlanmasını hedefliyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!