İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ünlüler ve iş insanlarına yönelik yasaklı madde operasyonları devam ediyor. Gazeteci Burak Doğan’ın X’teki paylaşımına göre, savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gözaltına alındı.
Orman, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı ve işlemleri için polis merkezine götürüldü. Eski Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın da gözaltına alındığı öğrenildi.
Fikret Orman, 2012 yılında Beşiktaş başkanlığına seçilmiş ve 2 şampiyonlukta imza sahibi olmuştu. Yasaklı madde operasyonu kapsamında iş insanı Hakan Sabancı, oyuncu Hande Erçel, manken Didem Soydan gibi isimler de gözaltına alındığı iddia ediliyor.
Hande Erçel'in gözaltında olduğu iddialarının yalan olduğu da belirtiliyor. Erçel'in yurt dışında olduğu iddia ediliyor. Gözaltına alınan isimler; Fikret Orman Burak Elmas Hakan Sabancı Güzide Duran Didem Soydan Kerim Sabancı


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!