/ Gündem Haberleri / Umut Vagonu Festivali Manisa’da çocukları buluşturdu

Umut Vagonu Festivali Manisa’da çocukları buluşturdu

MANŞET
0

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Umut Vagonu 3. Gönüllü Festivali, Laleli Yürüyüş Parkı’nda gerçekleştirildi. Her yaştan katılımcıya hitap eden festivalde, çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerini destekleyen çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Festival kapsamında tanışma etkinlikleri, taş boyama, resim, örgü, ses, bilim, astronomi, satranç, yüz boyama, İngilizce, tabu ve yaratıcı drama atölyeleri gerçekleştirildi. Takım oyunları ve halat çekme etkinlikleri de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Çocuklar, farklı alanlarda düzenlenen atölyeler aracılığıyla yeni deneyimler kazanırken birlikte öğrenme ve üretme imkânı buldu. SAHNE GÖSTERİLERİ VE KONSERLERLE RENKLENDİ Gün boyunca devam eden festival programında deney gösterileri, harmandalı gösterisi ve çocuk zumba dansları yer aldı.

DJ performansının yanı sıra Pertev Grubu da sahne alarak katılımcılara konser verdi. Umut Vagonu 3. Gönüllü Festivali, çocuklardan yetişkinlere kadar farklı yaş gruplarını bir araya getiren etkinlikleriyle gün boyunca devam etti.

Çocuklar, eğlence ve öğrenmeyi bir arada yaşarken katılımcılar da atölye çalışmaları, oyunlar ve sahne etkinlikleriyle festival programına dâhil oldu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!