TOKAT (İGFA) - Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Tokat–İzmir hattında planlanan uçuşların başladığını açıkladı. Haftada 4 frekans olarak gerçekleştirilecek seferlerin ilki bugün (29 Mart 2026 Pazar) yapıldı.
İzmir’den kalkan ve Tokat Havalimanı’na iniş yapan ilk uçak, havalimanı ARFF ekipleri tarafından düzenlenen su takı seremonisiyle karşılandı. Yeni uçuş hattının bölge ulaşımına önemli katkı sağlaması beklenirken, yolculara konforlu, emniyetli ve hızlı bir seyahat alternatifi sunulacağı ifade edildi.
TOKAT’TAN İZMİR’E UÇUŞLAR BAŞLADI✈️ ✈️ İzmir–Tokat ve Tokat–İzmir hattında haftada 4 frekans olarak planlanan seferlerin ilki, bugün (29 Mart 2026) saat 08:25–09:00 arasında gerçekleşti. ????????
Tokat Havalimanı’mıza iniş yapan ilk uçak, ARFF ekiplerimizce yapılan su takı… pic.twitter.com/D36oUsPMJl Yetkililer, Tokat ile İzmir arasında başlayan seferlerin hem turizm hem de ticaret açısından bölgeye hareketlilik kazandıracağını vurguladı.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!