/ Gündem / Ticaret Bakanı Bolat, ABD Ticaret Temsilcisi Greer ile görüştü

Ticaret Bakanı Bolat, ABD Ticaret Temsilcisi Greer ile görüştü

MANŞET
0

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer ile gerçekleştirdiği görüşmede, Türkiye ile ABD arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin kapsamlı şekilde ele alındığını açıkladı.

WASHINGTON-BHA Bir dizi üst düzey temas kapsamında ABD’nin başkenti Washington’da bulunan Bakan Bolat, sosyal medya hesabından Greer ile yaptığı görüşmeye ilişkin paylaşımda bulundu.

Bolat, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin tüm boyutlarıyla değerlendirildiğini ifade etti.

Türkiye’nin ABD ile uzun vadeli, öngörülebilir ve karşılıklı faydaya dayalı bir ekonomik ortaklık vizyonunu kararlılıkla sürdürdüğünü vurgulayan Bolat, görüşmenin iki ülke arasında belirlenen 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi doğrultusundaki ortak iradeyi güçlendirdiğini kaydetti.

Bolat, temasların Türkiye-ABD ekonomik ilişkilerinin daha da derinleştirilmesine katkı sağlayacağına inandıklarını da dile getirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!