/ Gündem / Sokak Ortasında Yaşanan Dehşet Verici Olay

Sokak Ortasında Yaşanan Dehşet Verici Olay

MANŞET
0

Diyarbakır’da 28 yaşındaki E.A., boşandığı eşi S.K. ile iş yerinin önünde tartıştı. Tartışma sırasında E.A., S.K.’nın başına tabanca dayayıp tetiği çekti. Ancak silahın tutukluk yapması olası bir cinayeti önledi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen olayda, boşanmış çift E.A. ve S.K., genç kadının çalıştığı iş yerinin önünde buluştu. Aralarında başlayan diyalog kısa sürede şiddetli bir tartışmaya dönüştü.

E.A., yanında getirdiği ruhsatsız tabancayı çekerek S.K.'nın başına dayadı, ancak silah mekanik bir arıza nedeniyle ateş almadı. S.K. saldırgana müdahale ederken, çevredeki bir vatandaşın da araya girmesiyle genç kadın canını kurtardı.

CNN TÜRK Diyarbakır Muhabiri Burak Emek’in özel haberine göre, güvenlik kamerası kayıtlarında saldırganın silahı kadının başına dayadığı ve tetiği çektiği görüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliğini tespit ettikleri E.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!