/ Gündem Haberleri / Şanlıurfa’da lisede silahlı saldırı: 7 kişi yaralandı

Şanlıurfa’da lisede silahlı saldırı: 7 kişi yaralandı

MANŞET
0

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

ŞANLIURFA-BHA Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve özel harekat ekibi sevk edilirken, okulda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Olay, Siverek ilçesine bağlı Hasan Çelebi Mahallesi’nde bulunan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre bir öğrenci, okul içerisinde silahla ateş açtı. Saldırıda bazı öğrencilerin yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekiplerinin yanı sıra çok sayıda polis ve özel harekat ekibi yönlendirildi.

Olay sırasında saldırganın bazı öğrencileri rehin aldığı iddia edilirken, güvenlik güçleri okulda bulunan öğrencilerin büyük bölümünü kontrollü şekilde tahliye etti. Okul çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, veliler ve vatandaşlar okul çevresinde toplandı.

Yetkililer, saldırganın etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Olay anına ilişkin yaşanan panik ve korku dolu anların ise cep telefonu kameralarına yansıdığı öğrenildi. Olayla ilgili gelişmeler güvenlik birimleri tarafından yakından takip ediliyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!