/ Gündem Haberleri / Sakarya'da “Kadın Kadına” buluşmalar Akyazı’da sürdü

Sakarya'da “Kadın Kadına” buluşmalar Akyazı’da sürdü

MANŞET
0

SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Kadın Kadına” projesinin son durağı Akyazı oldu.

Sosyolog, psikolog ve diyetisyenlerden oluşan uzman ekip, Beldibi Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelerek aile ve sosyal yaşamı yakından ilgilendiren konularda önemli bilgiler paylaştı.

Programda aile bireyleri arasında sağlıklı iletişim kurmanın yolları, çocuk ve ergenlerle güçlü bağ geliştirme, çiftler arasındaki ilişkilerde sınır koyma ve karşılıklı anlayışı güçlendirme konuları ele alındı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda kadınlar, merak ettikleri konuları doğrudan uzmanlara yöneltme fırsatı buldu.

Katılımcıların sorularının tek tek yanıtlandığı buluşmada, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri ve sosyal destek konularında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!