/ Gündem Haberleri / Sakarya Geyve'de Yazıcıoğlu için anma

Sakarya Geyve'de Yazıcıoğlu için anma

MANŞET
0

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Geyve’de, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden dava arkadaşları anısına düzenlenen lokma hayrı, cuma namazının ardından vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Program, Merkez Sinanbey Camii önünde Geyve Belediyesi tarafından organize edildi.

Cuma namazı sonrası cami önünde kurulan alanda vatandaşlara lokma ikramında bulunulurken, etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra belediye yetkilileri de katıldı.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte hayatını kaybeden yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Onlar, bu ülkenin birliği, dirliği ve geleceği için mücadele etmiş kıymetli insanlardı.

Bizler de onların hatırasını yaşatmak ve dualarla anmak adına bu tür hayır programlarını sürdüreceğiz.” Başkan Yıldız ayrıca, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!