/ Gündem Haberleri / Sakarya Camili'nin grup yolu sil baştan

Sakarya Camili'nin grup yolu sil baştan

MANŞET
0

SAKARYA (İGFA) - Şehrin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde tamamladığı asfalt çalışmasıyla bölgedekiulaşım konforunun seviyesini artırdı.

Yenilenen Ahududu Sokak Grup Yolu, sürücülere güvenli sürüş imkânı sunarken mahalle sakinlerinde büyük bir memnuniyet oluştu. Bölgedeki yerleşim alanları için önemli bir bağlantı olan yolda eksikler giderildi, deformasyonlar düzeltildi ve 2 bin 500 metrelik hat asfaltla buluştu.

Güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım imkânına kavuşan bölge sakinleri Büyükşehir’e memnuniyetlerini ifade etti. Bölge sakini Eymen Gündoğdu, “Büyükşehir Belediye’mize çok teşekkür ederiz. Eskiden yollarda çok çukur vardı.

Yeni atılan asfalt ile çukurlar kapandı ve artık araçlar rahat bir şekilde geçecek” dedi. “Bu Şehir Hepimizin” sloganıyla çalışan Büyükşehir, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek için birçok noktada aynı anda çalışıyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!