İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde bulunan Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nin en üst katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, çevrede panik yaşandı. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edilirken, yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor. Şu ana kadar yaralanan olmadığı bildirildi.
İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi Maltepe Mahallesi'nde bulunan 7 katlı Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde, Merter Polisevi olarak da bilinen binanın en üst katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilerek hızlı müdahalede bulunuldu ve yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulundu ve olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!