/ Gündem / Özel'den Erdoğan'a Destek

Özel'den Erdoğan'a Destek

MANŞET
0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik paylaşımda bulunan Yunan bir gazeteciye tepki gösterdi. Özel, gazeteciye, “Yunanistanlı kendini bilmez gazeteci, orada dur” sözleriyle sert tepki verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir Yunan gazeteciye tepki gösterdi. Partisinin grup toplantısında konuşan Özel, “Yunanistanlı kendini bilmez gazeteci, orada dur.” ifadelerini kullandı.

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Değil Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önünden bir vatandaşımızı alıp götürmeye cesareti olan varsa, hodri meydan.” Ömer Çelik’ten de Tepki Geldi Yunan gazetecinin, yapay zeka ile oluşturulan bir fotoğrafı paylaşması sosyal medyada tepki toplamıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik tehditler karşısında toplumun her kesiminin ortak tepki göstermesinin önemine dikkat çekti.

Çelik, farklı siyasi görüşlerden vatandaşların cumhurbaşkanına yönelik tehdit karşısında birlik mesajı verdiğini belirterek, “Tüm bu mesajlar, ülkemizde farklı görüşlerimiz olsa da ‘bir’ olduğumuzu ve ‘birliğimizin’ ebedi olduğunu bir kez daha gösterdi.” dedi.  

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!