/ Gündem / Ordu’da zabıta dilencilere geçit vermedi

Ordu’da zabıta dilencilere geçit vermedi

MANŞET
0

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, ramazan ayı nedeniyle kent merkezinde gerçekleştirdiği operasyonla dilencilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların dini duygularını istismar ederek haksız kazanç elde eden kişilere yönelik yapılan çalışmada, çok sayıda dilenci yakalandı. Zabıta ekipleri tarafından yakalanan şahısların dilencilikten elde ettiği paralara el koyuldu, Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

Özellikle cami önleri, kavşaklar ve yoğun insan trafiğinin olduğu bölgelerde denetimlerin artarak devam edeceği belirtilerek, vatandaşlardan bu tür kişilere karşı duyarlı olmalarını ve herhangi bir olumsuzluk gördüklerinde durumu ALO 153’e bildirmeleri istendi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!